Fotografie workshops en cursussen

Het grootste en beste beoordeelde fotografie platform waar meerdere (top) fotografen hun kennis en ervaring met je delen doormiddel van fotografie workshops, fotoshoots, blogs en cursussen. En dat alles in 1 overzichtelijk portaal. Voor de beginnende- en meer ervaren fotografen. 

Creative Peppers

We hebben een zeer gebruikersvriendelijk portaal ontwikkeld waar meerdere fotografen hun kennis met je delen. Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Binnen dit portaal bieden we (met meerdere fotografen en aanbieders) de volgende diensten aan:

Blogs

Leuke en inspirerende blogs van onze fotografen op gebied van fotografie, lanschapfotografie, trouwfotografie, bewerken etc.

(Online) Cursussen

Van de basiscursus fotografie tot aan masterclasses flitsen en bewerken. Deze (online) cursussen kan je volgen in je eigen tempo in ons portaal. 

Workshops

Creatieve en uitdagende workshops gegeven op locatie. Van de studio tot in London. Van de basis fotografie workshops tot landschapfotografie.

Fotoshoots/portfolioshoots

Wil je je portfolio eens een flinke boost geven? Of gewoon samen met andere fotografen en modellen een dag shooten. Dat kan!

We zitten niet stil qua ontwikkeling. Binnenkort volgen meer functionaliteiten en diensten

Wat kost het?

De toegang tot het portaal is gratis. Je krijgt dan direct toegang tot de blogs, artikelen en gratis cursussen en workshops. Verder worden er diverse cursussen en workshops aangeboden op gebied van fotografie. De prijzen variëren per cursus, workshop of fotoshoot maar zijn veelal goedkoper dan andere aanbieders. 

Alle betaalde cursussen, workshops en fotoshoots zijn eenvoudig aan te schaffen in het portaal. Je kan betalen met iDeal, creditcard of Applepay. 

Wat zeggen anderen?

4.8/5

We kunnen met trots zeggen dat we gemiddeld een 4.8 op 5 punten scoren op onze diensten. En daar zijn we zelf trots op.

Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd online. En geen moment spijt van gehad. Door de cursus ben ik binnen een paar weken heel anders naar fotografie gaan kijken en fotografeer nu in de manuele stand. Dank jullie wel voor de hulp en kennis! Ik heb me inmiddels ingeschreven voor een aantal workshops 🙂

Kimberley

De workshop studioflitsen was echt goed. De sfeer was relax, en de workshop was enorm goed verzorgd. Er is ruimte en tijd genoeg om vragen te stellen en om appratuur gewoon uit te proberen. Inmiddels heb ik twee eigen flitsers gekocht en sindsdien vol bezig met studioflitsen.

Patrick

Ik heb de workshop basis fotografie gevolgd in de studio. Het is tof om een keer in een professionele studio te lopen. Ik heb heel veel aan de workshop gehad en mijn foto's zijn ook echt beter. Je leert geen trucje maar leert echt omgaan met licht. En dat is echt een eye-opener. Ik heb inmiddels ook een aantal cursussen aangeschaft. Dank jullie wel voor het delen van de kennis met een enorme dosis humor en passie.

Stefanie