Fotografen gezocht

Wil jij zelf workshops en cursussen aanbieden? Maar heb je niet de kennis om dit op een goede en gemakkelijke manier aan te bieden. Dan is dit de oplossing!

Je kan zelf fotografie workshops en cursussen aanmaken. Je beheert zelf je content. Je kan blogs plaatsen om meer naamsbekendheid te creëren. De overzichten geven je direct inzicht in inschrijvingen en het aantal verkochte cursussen. Wij helpen je waar nodig om de juiste cursus aan te bieden. 

Alle leden betalen hun diensten via ons betaalplatform. Dit kan via iDeal, creditcard of applepay. Het platform is volledig geautomatiseerd. Je ontvangt maandelijks jouw inkomsten uit de workshops en cursussen.  Zo doe jij wat je leuk vind, en ontzorgen wij jou!

Er zijn meerdere aanbieders van workshops en cursussen actief op het platform. Hierdoor versterken we elkaar, en leidt dit in de praktijk niet tot concurrentie maar eerder tot een verhoogde omzet. Per expertise laten we maar 1 fotograaf zijn/haar diensten leveren. 

Wij leveren een volledig geautomatiseerd platform voor het aanbieden van cursussen en workshops op gebied van fotografie en beeldbewerking.

Als ik mijn cursussen en workshops wil aanbieden, hoe gaat dat dan?


We gaan samen in overleg wat je wilt aanbieden. Samen kijken hoe we dat het beste in de markt kunnen zetten. Zijn we daar samen positief over dan tekenen we een samenwerkingsovereenkomst. Je krijgt dan toegang tot het portaal en kan daar je workshops en cursussen zelf aanmaken. Je hebt realtime inzicht in de omzet die je cursussen en workshops opleveren. Maandelijks ontvang je je omzet op je rekening.

Wat kosten het aanbieden van fotografie cursussen en workshops

 

Het aanbieden kost niets. Op het moment dat de cursus of workshop wordt aangeschaft draag je 10% van de omzet af aan fee aan Creative Peppers. Mocht je besluiten dat een workshop niet door gaat dan wordt het inschrijfgeld gecrediteerd aan de deelnemers. Je betaald per annulering 1 euro administratiekosten. Deze worden verrekend (en zijn inzichtelijk) met je maandelijkse omzet. Wij kennen geen staffels en kortingen. Zo houden we het transparant. 

Wat zoeken we nog?

Bruiloft fotografie
Portret fotografie
Natuur fotografie
Sport fotografie
Photoshop bewerking
Lightroom bewerking

Interesse? Of zelf een goed idee?

Neem contact op met ons!

 

Creative Peppers 
T.a.v. Stef Korporaal

 

Telefoon: 06-21235577

Email: info@creativepeppers.nl